puntina написа:Ами ,ако приемем,че тази теория е вярна,можем да стигнем до заключението,че в 3-тото измерение душите ни продължават същият живот,който сме живяли в материялният свят(така наричам нашият свят). Тогава,ако приемем,че в 3-тото измерение ние живеем отново същият живот и вършим някои неща,обедени,че 1-ото измерение (материалният свят) са нещо като нашето минало и често ги посещаваме (1-ото измерение) с различни кораби ,които могат да преминават през пространството... Ето,може би няма и извънземни,а това да сме просто ние.. да се опитваме да изучим миналото си,там някъде...А ако в третото измерение ние седим в същата къща,в която живеят други хора и решим да вземем дадена вещ,то при нас няма да се вижда кой я взима,а самата вещ ще се мести в пространството!Ето така може да се обясни и съществуването на духовете и другите чудати неща... Ами ,ако това трето измерение,всъщност е онова понятие,което наричат "Рай",може би,точно това са се опитвали да обяснят древните учени.. Все пак всички знаем,че Ад няма,Ад-а е живота ,който ние го живеем на земята...И въпреки всичко това,което изредих до тук, аз не твърдя,че измеренията са само три... но мисля,че за сега толкова са необходими
Ми аз лично мисля че има логика, макар и на практика да е недуказуема идеята. Това е една от хилядите, милиони и т.н. теории които ние можем да си мислим за вярни според мен. Иначе мен ми хареса като идея! нали знаете че няма смисъл да спорите за неща които никой не може да докаже. Всички мислим по различен начин и всички си имаме различни разбирания за нещата. Евала на момичето че е решила да сподели някоя от тях!
П.П кои книги каза че четеш за космоса? Дай и аз да прочета нещо че ми изглежда интересно!